Aero Squash Bucuresti

Aerosquash Baneasa pune Romania pe harta squashului mondial!

 marţi, 09 septembrie 2014

Cele mai importante competiții de squash din România, în septembrie, la București

Cele mai importante două competiții de squash din România vor avea loc la București, la Aerosquash Baneasa, în perioada în perioada 11-14 septembrie. Peste 100 de jucători profesioniști de squash vor concura pentru marele premiu la București, în cadrul a două mari competiții: Romania PSA International 2014 și Cupa Wilson Aerosquash.

Este cea de-a doua ediție a Romania PSA International, prima și cea mai importantă competiție internațională de squash din România. Anul acesta, evenimentul adună 28 de jucători de squash de talie mondială, din 13 țări.

Competiția, care pune România pe harta squash-ului, va avea loc la Aerosquash Băneasa, cel mai mare club de squash din țară, singurul omologat internațional. Premiile pentru participanți și câștigători vor fi în valoare de 5000 de dolari.

Tot în aceeași perioada va avea loc și concursul național de squash – Cupa Wilson Aerosquash. 80 de jucători de squash din România se vor întrece pentru trofeu, la categoria bărbați (amatori, mediu, profesioniști) și diviziile fete GSP și juniori GSP (între 10 și 18 ani). Premiile din concurs sunt în valoare de 6400 de lei.

Duminică, 14 septembrie, vor avea loc finalele concursurilor și festivitățile de premiere ale ambelor concursuri, la care vor participa oficialități din lumea sportului, dar și invitați speciali. Gazda evenimentelor va fi prezentatorul Observatorului matinal de la Antena 1, Vali Butnaru.