Aero Squash Bucuresti

WSF AMBASADOR PROGRAM

 joi, 21 mai 2015

Meci eveniment pe harta squash-ului din Romania
Cel mai mare club de squash din Romania, Aerosquash Baneasa, va gazdui sambata, 23 mai, de la ora 18:30, un meci demonstrativ intre doua vedete ale squash-ului mondial: Nicol David si Borja Golán. 
Cei doi ajung pentru prima data in Romania pentru a ajuta la popularizarea squash-ului și pentru a-i iniția pe toți participanții WSF Ambassador Programme 2015. 
Nicol David, pe numele ei complet Datuk Nicol Ann David (32 de ani), originara din Malaezia este numarul 1 mondial in squash-ul feminin, fiind prima femeie din Asia care a atins acest nivel maxim de performanta. De 8 ori campiona mondiala, David a fost recunoscuta drept una din cele mai valoroase jucatoare de squash din toate timpurile. 
Borja Golán este numarul 12 mondial in squash, are tot 32 de ani si este spaniol nascut si stabilit in orasul Santiago de Compostela. Golán este considerat si el unul din cei mai buni jucatori spanioli de squash din toate timpurile. 
Dupa meciul care tine capul de afis la Aerosquash: Nicol David – Borja Golán – vor mai sustine meciuri demonstrative si Vasile Hapun contra Borja Golán iar Andrei Luchian o va infrunta pe Nicol David. 
In plus, nu vor lipsi de la acest eveniment nici juniorii federatiei romane de squash. 
Te ateptam sambata, 23 mai, de la ora 18:30, la Aerosquash Baneasa!