Aero Squash Bucuresti

squash

Squash

Un corp armonios si bine definit denota sanatate, ambitie si perseverenta. Insa pentru a-l obtine este nevoie fie de antrenamente riguroase, fie de un mod de viata sanatos. Squash-ul este sportul care imbina perfect un antrenament intens cu provocarea competitiei.

Squash-ul poate fi practicat la orice varsta.

Este recomandat pentru copii, deoarece le dezvolta abilitatiile de concentatre, coordonare si previziune. Bazat pe agilitate, ii ajuta sa aiba capacitatea de a lua cu rapiditate decizii corecte.

Recomandat de asemenea proaspetelor mamici care vor sa revina cat mai repede la silueta initiala, squash-ul nefiind un sport care solicita doar anumite categorii de muschi, ci antreneaza si revigoreaza intregul corp. Consumul caloric al unui antrenament de 50 de minute este de 1400 kcal. Asadar, nu doar ca ajuta la perderea foarte rapida in greutate, ci si la tonifiere. Pe langa beneficiile fizice pe care le aduce practicarea acestui sport, obtinerea rezultatelor dorite intr-un timp scurt, aduce satisfactie de sine.

Pentru  practicarea in siguranta orcarui sport sunt esentiali doi factori: echipamentul corespunzator si antrenorul. De aceea, la Aerosquash pe langa rachetele si mingile de calitate pe care vi le punem la dispozitie, venim in intampinarea dumneavoastra cu terenuri COURTWELL, omologate de Federatia Internationala de Squash, realizate la cele mai inalte standarde de calitate, pentru a preveni eventualele accidentari.  Antrenorii talentati si experimentati cu care colaboram ne-au adus atat apreciera clientilor, cat si premii importante la concursuri.

Sala de squash a Clubului AEROSQUAH este locul ideal unde va puteti provoca prietenii sau colegii. Amenajat modern, conform standardelor internationale, va sunt puse la dispozitie toate facilitatiile  necesare comfortului dumneavoastra, astfel incat dumneavoastra sa va antrenati, relaxati si sa socializati in cel mai placut mod.

badminton

Badminton

Badmintonul este un sport în care doi jucători sau două perechi de jucători joacă plasându-se fiecare de câte o parte a unui fileu care împarte terenul dreptunghiular în două jumătăți egale. Cei doi jucători sau două perechi câștigă puncte lovind un fluturaș cu racheta astfel încât acesta să treacă peste fileu și să aterizeze în terenul advers.

Destul de usor si relaxant la prima vedere, badmintonul este un joc sportiv destul de solicitant care se bazeazează pe: viteză de reacţie şi de deplasare,  abilitate şi forţă de lovire a fluturaşului,  intuiţie şi gândire tactică.

O ora de joc duce la arderea a aproximativ 500 de calorii. În plus, după numai o jumătate de oră de joc bătăile inimii ajung la 80-85 la sută din nivelul maxim.

De aici rezultă alte avantaje, pe termen lung, pentru că badmintonul duce la o creştere a nivelului de colesterol bun din sânge şi, evident, la o scădere a nivelului de colesterol rău.

Altfel, potrivit site-ului pro-fitness.ro, a fost observată, la practicanţii de badminton, o scădere semnificativă a tensiunii arteriale, beneficiu extraordinar pentru indivizii hipertensivi şi, în plus, se asigură ameliorarea anduranţei organismului, a coordonării ochi-braţ, a reflexelor şi, nu în ultimul rând dezvoltarea fizică de care badmintonul este răspunzător.

xbody

XBody

Oamenii sunt din ce în ce mai ocupați, nu-și mai acordă timp sau pur și simplu au devenit mai leneși și speră în miracole atunci când vine vorba despre lupta cu kilogramele în plus.

De cele mai multe ori se alege calea ușoară. Se apelează la pastile de slăbit “minune” sau la tot felul de aparate care promit să le sculpteze trupul fără ca ei să depună vreun efort.

De ceva timp, piața a fost invadată de aparate ce folosesc tehnologia EMS. Termenul de EMS este abrevierea sintagmei Electro Muscular Stimulation (EMS), în traducere: stimularea electrică a musculaturii. Este o metodă de activare a mușchilor prin intermediul unui impuls bipolar, implicând peste 92% din fibrele musculare ale corpului.

O ședință durează 20 de minute, iar beneficiile sunt umatoarele:

  • slăbești
  • te tonifici
  • arzi grăsimea corporală
  • economisești timp
  • durerile de spate se ameliorează
  • crește masa musculară
  • echilibrează sistemul muscular
  • combate osteoporoza
  • te scapă de celulită

VINO SA INCERCI! PRIMA SEDINTA ESTE LA 50% DIN PRET !

masaj

Masaj

Masajul este de obicei privit ca forma de relaxare suprema si ca un instrument excelent in alungarea stresului si a oboselii. De aceea, dupa “duelurile” din terenurile de squash si badminton ti-am pregatit o oaza de liniste si relaxare prin masaj.

Efectul său relaxant este foarte puternic si se adresează întregului organism. Ajuta la eliberarea de endorfine şi serotonină, astfel impactul psihologic este extraordinar. Masajul efectuat dupa un effort sportive intens  relaxează musculatura, elimină stresul şi oboseala, păstrează mobilitatea articulaţiilor, atenuează contracturile musculare ,  menţine elasticitatea pielii, stimuleză sistemul imunitar, are efect de calmare a durerii (antialgic), imbunătăţeşte circulaţia sanguină. Efectuat cu regularitate îmbunătăţeşte starea de sănătate şi echilibrează întregul organism

sauna

Sauna

Aceasta facilitate este disponibila gratuit tuturor clientilor Aerosquash.