Aero Squash Bucuresti

Termeni și Condiții de utilizare a site-ului Clubului Sportiv AeroSquash

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

www.aerosquash.ro este site-ul oficial al Clubului Sportiv Aerosquash Baneasa (denumit în continuare "Club").

Utilizarea site-ului www.aerosquash.ro (denumit în continuare "site") presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse mai jos.

Site-ul www.aerosquash.ro folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia.

În conformitate cu Directiva "e-Intimitate" a UE, în vigoare de la 26 mai 2012 şi cu prevederile Legii nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, vizitatorii website-urilor sunt atenţionaţi cu privire la folosirea cookie-urilor.

Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori".

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descrişi în continuare.

În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

REGULI GENERALE

Administratorul site-ului declară următoarele:

 • va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
 • va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a site-ului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;
 • pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.

ÎNREGISTRARE, PAROLE ȘI RESPONSABILITĂȚI

Accesul dvs. la unele facilitati din cadrul siteului necesita inregistrarea dvs. cu un nume de utilizator si o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola.

Aerosquash nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon. Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Aerosquash nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Clubul Aerosquash întreţine acest site pentru a înlesni accesul public la informaţii privind activităţile sale. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp.

La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va încerca în cel mai scurt timp, corectarea acestora.

Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive.

De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

MODIFICAREA PREZENTELOR TERMENI ȘI CONDIȚII

Aerosquash isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificând versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, Clubul va va putea notifica prin intermediul emailului sau printr-un mesaj in contul dvs. de utilizator al site-ului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site, in contul dvs de utilizator si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

LEGEA GUVERNANTĂ

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti.

Regulament de ordine interioara a Clubului Sportiv AeroSquash

 1. Intrarea in club si/sau inceperea jocului semnifica acceptarea si folosirea acestor reguli in cadrul clubului Aerosquash.
 2. Accesul pe terenul de joc este permis numai cu incaltaminte sportiva care nu lasa urme in urma frecarii cu parchetul. Daca nu aveti incaltaminte adecvata pentru joc in unul dintre terenurile Clubului Aerosquash, angajatii clubului va pot interzice accesul pe terenul de joc.
 3. Clubul va recomanda folosirea unui prosop pentru o mai buna igiena personala. Daca nu aveti prosop, puteti solicita unul de la receptie, contra cost,.
 4. Personalul Clubului nu are pregatire medicala. Inainte de a incepe practicarea acestui sport aveti obligatia sa va verificati starea sanatii personale, pentru a fi sigurii ca puteti sa va supunetii organismul unui efort fizic ridicat. Clubul Aerosquash nu este responsabil pentru nici un accident produs din cauza neglijentei clientilor in timpul petrecut in cadrul clubului pe teren sau in afara acestuia.
 5. Din motive de protectie este recomandata folosirea ochelarilor de protectie pe tot timpul jocului.In cazul in care nu dispuneti, solicitati o pereche de la receptie. Gratuit !
 6. Din motive de igiena si protectie este interzis accesul pe teren fara tricou si/sau descult.
 7. Este interzisa depozitarea pe pardoseala terenului (parchet) a ceasurilor de mana, a sticlelor cu apa, a prosoapelor, a telefoanelor mobile or a oricaror alte obiecte ce pot obstructiona jocul si cauza accidente.
 8. Accesul la sauna se poate face numai prin anuntarea prealabila a personalului angajat al clubului. Pornirea sau oprirea instalatiei de sauna se face numai de catre angajatii clubului.
 9. Este strict interzisa intrarea in Club cu mostre, materiale publicitare, articole destinate comercializarii sau pentru a recruta sau intervieva persoane, fara acceptul Conducerii Clubului.
 10. Este obligatoriu ca membrii clubului sa pastreze curatenia vestiarelor, a toaletelor, a dusurilor si a tuturor spatiilor comune din Club.
 11. Clubul si personalul angajat nu isi asuma raspunderea pentru deteriorarea, pierderea sau furtul lucrurilor personale ale membrilor, care nu au fost incuiate in dulapurile securizate. Membrii Clubului au obligatia sa isi depoziteze lucrurile personale in dulapurile securizate. Clubul nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in cazul furturilor, sau pentru lucrurile pierdute si/sau uitate in incinta.
 12. Obiectele gasite in dulapurile din vestiare vor fi pastrate de catre Club timp de o saptamana (exceptie facand obiectele de igiena intima care vor fi aruncate in aceeasi zi). Lucrurile lasate in incinta Clubului si neridicate la timp de catre clienti, vor fi considerate ca abandonate.
 13. Clientii sunt responsabili pentru distrugerea echipamentului inchiriat si/sau pus la dispozitie gratuit.
 14. Clubul Aerosquash isi rezerva dreptul de a anula orice rezervare facuta de catre clienti DOAR in cazul in care urmeaza sa aiba loc o competitie ori alt eveniment important, printr-o informare telefonica si mail efectuate in avans.
 15. In cazul in care nu puteti onora programarea facuta, este obligatoriu sa o anulati cu minimum 2 (doua ore) inainte de inceperea respectivei ore. In cazul in care nu ati anulat-o in timp util, Clubul va considera ora programata si neanulata.
 16. Clubul are dreptul sa inchida anumite incinte ale salii pentru efectuarea lucrarilor de intretinere, ordine sau ale renovarilor, fara a informa in prealabil membrii.